фото: УНИАН

Львівська міська рада отримала робочий проект рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Про це повідомив в.о. директора Департаменту поводження з відходами Сергій Сало, передає ZIK.

Читайте такожСуд зобов’язав Львівську міськраду припинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища«Ми отримали проект реконструкції Грибовицького сміттєзвалища. Він розроблений інститут «Гірхімпром» з французькою компанією Egis», – повідомив Сало.

Як повідомляв УНІАН, 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула масштабна пожежа. Після завершення гасіння під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників і еколог Львівського комунального підприємства "Збиранка". 31 травня трьох рятувальників знайшли мертвими.

Відео дня

В серпні того ж року львівська прокуратура завершила перший етап слідства по трагедії на Львівському сміттєзвалищі. Посадовим особам комунального підприємства "Збиранка" було оголошено підозру в службовій недбалості, що призвела до загибелі людей.