У Дніпрі комунальникам довелося влаштувати справжню спецоперацію, щоб розчистити звалище сміття в одній із квартир. Сусіди стали заручниками жінки, яка вщент завалила своє житло непотребом, йдеться в сюжеті ТСН.

Двірники спочатку благали власницю квартири відчинити двері, однак у відповідь почули лише лайку. Врешті двері відкрили запасним ключем, а жінку відтіснили від місця подій. Побачене здивувало навіть досвідчених комунальників – квартира була забита сміттям до самої стелі. "Тут солдат потрібно пару взводів! Там не на один день роботи", - оцінили обсяг робіт шоковані двірники. 

Читайте такожПригоди львівського сміття: в Івано-Франківській області відкрито провадження щодо двох вантажівок

Відео дня

Серед кучугур сміття знаходили старі іграшки, розбиті меблі й навіть мертвих тварин. Сусіди кажуть, що увесь цей мотлох власниця збирала п’ять років та трамбувала по кімнатах. Ситуація загострилася, коли померла її мати – єдина родичка. Люди самотужки намагалися допомогти жінці, але марно. Трепець мешканців урвався, бо через сміття перестали працювати комунікації. 

Через небезпеку для людей комунальники й вдалися до радикальних методів прибирання оселі. "На жаль, інших методів упоратися з цією проблемою не існує. Будь-яке закорочення – це проблема, неможливо до квартири дістатися. Проходи завширшки 30 сантиметрів, якими вона намагалася пересуватися", - розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. В оселі нарахували непотребу на вісім вантажівок