У поліцейських виникла підозра щодо достовірності документів / поліція Чернігівській області

У Чернігівській області поліція зупинила вантажівку з львівським сміттям. У правоохоронців виникла підозра, що документи можуть бути підробленими. Про це повідомляє сектор комунікації обласної поліції.

"Біля с. Сираї Козелецького району, на трасі Київ - Чернігів - Нові Яриловичи, правоохоронці помітили фуру з номерними знаками Львівської області. При перевірці документів у водія з'ясувалося, що в напівпричепі вантажівки містяться побутові відходи з міста Львова", - сказано в повідомленні.

Читайте такожУ Львові в два рази підвищили тарифи на вивезення сміття для населення

Відео дня

За товарно-транспортної накладної вантаж слідував в Сумську область на один з місцевих полігонів утилізації твердих побутових відходів. Загальна маса вантажу - 19 тонн.

Читайте такожЧерговий "подарунок": на Житомирщині знову без дозволу вивантажили львівське сміття

У поліцейських виникла підозра щодо достовірності документів, тому на місце події була викликана слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції. Проводиться перевірка.

Як повідомляв УНІАН, Львівська міська рада прийняла рішення про передачу повноважень з вивезення сміття зі Львова облдержадміністрації. Напружена ситуація у Львові з вивозом побутових відходів з-за закриття Грибовицького сміттєзвалища триває з літа 2016 року.