Грибовицьке сміттєзвалище знову горіло / фото УНИАН

На Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова знову виникла пожежа. 

Як повідомляє у Facebook Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, пожежа виникла 10 червня близько 18.20. 

Читайте такожЄБРР має намір виділити Львову до €20 мільйонів на "сміття"

Відео дня

«Вогнем знищено сміття на площі 10 м2. Пожежу локалізовано о 18.53, ліквідовано о 19.15 силами двох пожежних підрозділів у складі 9 осіб та 2 одиниць техніки», – йдеться у повідомленні ЛОДА. 

Того ж дня близько 12.50 також виникла пожежа на сміттєзвалищі у місті Броди. 

«Вогнем знищено сміття на площі 20 м2. Пожежу ліквідовано о 14.41 силами одного пожежного підрозділу у складі 4 осіб», – зазначили в облдержадміністрації. 

Як повідомляв УНІАН, 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула масштабна пожежа. Після завершення гасіння під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників і еколог Львівського комунального підприємства "Збиранка". 31 травня трьох рятувальників знайшли мертвими. 

В серпні того ж року львівська прокуратура завершила перший етап слідства по трагедії на Львівському сміттєзвалищу. Посадовим особам комунального підприємства "Збиранка" було оголошено підозру в службовій недбалості, що призвела до загибелі людей.