Сміття невідомі викинули поблизу автодороги

У Київській області виявлено чергову "партію" самовільно вивантаженого львівського сміття вагою 60 тонн. Як повідомляє Відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Київській області, сьогодні на спецлінію обласної поліції «102» надійшло повідомлення від громадян, що у полі поблизу автодороги «Бориспіль - Баришівка» невідомі викинули велику кількість побутових відходів.

kv.npu.gov.ua

Слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції виявила понад 60 тонн сміття. При проведенні огляду знайдено документацію з різних закладів м.Львова.

Читайте такожУ Львові вночі люди збудували барикади із сміття та вимагали вивезення відходів

Відео дня

На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до організації та незаконного транспортування сміття.

kv.npu.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН раніше, депутат Львівської міськради Валерій Веремчук вимагає від мера Львова Андрія Садового негайно ініціювати зустріч із керівництвом Львівської ОДА, облради та інвесторами, які будуть будувати у Львівській області три сміттєспалювальні заводи. Веремчук під час сесії Львівської міськради наголосив, що недоцільно кожного дня витрачати по 800 тис. грн на вивіз сміття зі Львова.