Сміття було вивантажене біля дороги / фото: УНІАН

Як повідомила УНІАН представник прес-служби Кременчуцького відділу поліції Ганна Васенко, за попередніми даними, під Кременчуком розвантажилися дві машини з львівським сміттям.

«Причетність сміття до Львова вказують чеки з магазинів і накладні документи. На місце виїжджало керівництво поліції Кременчука та слідчо-оперативна група», - зазначила Васенко.

Читайте такожУ Львівській області виявили незаконний скотомогильник (фото)

Відео дня

Вона зазначила, що, як і вчора, коли сміття зі Львова було виявлено в районі водоочисної станції Кременчука, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про забруднення земель.

Як повідомляв УНІАН, 24 лютого велику кількість побутового сміття, завезеного з Львова, виявили біля очисних споруд КП «Кременчукводоканал».

Віце-мер Кременчука Дмитро Кравченко заявив, що невідомі вивантажили в лісосмузі кілька вантажних автомобілів різного сміття.

На початку поточного тижня сміття зі Львова було також виявлено в Глобиному Полтавської області.

Довідка УНІАН. У Львові з літа 2016 р. триває напружена ситуація з вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького сміттєзвалища. Міський голова Львова Садовий неодноразово звертався за допомогою до інших регіонів країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.

За даними Львівської міської ради, щодня місто продукує 650-700 тонн сміття.