Про даний факт комунальники поінформували поліцію / kg.ua

Про це УНІАН повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар.

За його словами, сьогодні під час обходу території в районі очисних споруд КП «Кременчукводоканал» працівники підприємства виявили велику кількість побутового сміття.

Про даний факт комунальники поінформували поліцію.

Відео дня

«На місці події працює слідчо-оперативна група Кременчуцького районного відділення поліції і відповідні міські служби контролю за благоустроєм. За попередніми даними, сміття було вивезено вантажним автомобілем 23 лютого, близько 22-ї години. Марка транспортного засобу і кому він належить – встановлюється. Також перевіряється інформація про походження сміття», - повідомив Коцар.

Разом з тим, у пакетах зі сміттям виявлено чеки з львівських магазинів, а також конверти з львівськими адресами.

Читайте такожСадовий скаржиться на посилення "сміттєвої" блокади Львова

Віце-мер Кременчука Дмитро Кравченко заявив журналістам, що невідомі вивантажили в лісосмузі кілька вантажних автомобілів різного сміття.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель).

Як повідомляв УНІАН, на початку поточного тижня сміття зі Львова було також виявлено у Глобиному (Полтавська обл.).

Довідка УНІАН. У Львові з літа 2016 р. залишається напруженою ситуація із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького звалища. Міський голова Львова Андрій Садовий неодноразово звертався за допомогою до керівників інших регіонів країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.

За даними Львівської міської ради, щодня місто продукує 650-700 тонн сміття.