Фото like.sumy.ua

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури області, вказані відомості невідкладно внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, в рамках якого було зорієнтовано співробітників поліції Сумської та сусідніх областей на затримання зазначених транспортних засобів.

Читайте такожУ центрі Львова почали встановлювати сміттєві контейнери нового типу

Як повідомив заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Юрій Лук’яненко, на даний час поблизу м. Лохвиця Полтавської області працівники поліції зупинили один автомобіль, який, відповідно до залишків у кузові, перевозив тверді побутові відходи. Пояснення водія викликали певні підозри й наразі вантажівку транспортують до м. Ромни для з’ясування обставин.

Відео дня

Роменська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у вказаному провадженні, досудове розслідування веде Роменський відділ поліції. 

Як повідомляв УНІАН, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула масштабна пожежа. Після завершення гасіння під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників і еколог, співробітник Львівського комунального підприємства «Збыранка».