фото: УНІАН

З проханням про таку допомогу Андрій Садовий звернувся до мера столиці Віталія Кличка, повідомляє прес-служба КМДА.

«Розуміючи в якій складній ситуації опинився Львів та його мешканці ми готові допомогти львів'янам. Бо, переконаний, що повинні підтримувати один одного, - зазначив мер столиці. — Зважаючи на те, що в літній час потужності сміттєспалювального заводу «Енергія» в Києві недозавантажені, ми можемо прийняти частину сміття на спалення. А також – спрямовувати на сортувальні лінії. Сподіваюся, що проблема зі сміттям у Львові найближчим часом буде вирішена», — відзначив Віталій Кличко.

Читайте такожУ Львові шукають ділянку для будівництва сміттєпереробного заводу після "грибовицької трагедії"

Відео дня

Мер Львова Андрій Садовий звернувся до мера столиці з листом, в якому просить допомогти з тимчасовим зберіганням частини ТПВ (твердих побутових відходів), що утворюються на території Львова. Та з гарантією, що такий самий об’єм буде повернутий на новий постійний Львівський полігон. Віталій Кличко зголосився допомогти, але не зберігаючи львівське сміття, а спалюючи його.

Як повідомляв УНІАН, 17 червня Житомир перестав приймати фури зі сміттям для розвантаження Грибовицького сміттєзвалища біля Львова. Сміття зі Львова перестали приймати у Житомирі також через те, що це викликало значний суспільний резонанс, зазначають у міськраді.