Кінцевий пункт їх призначення та кількість вантажу зараз встановлюють / фото zt.npu.gov.ua

На Житомирщині у Черняхівському районі правоохоронці виявили дві вантажівки із львівським сміттям.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій поліції Житомирської області, вночі 2 серпня поліцейські Черняхівського відділення поліції виявили у районі місцевого сміттєзвалища дві вантажівки «Даф». Під час перевірки документів з'ясувалось, що автомобілі повинні пройти транзитом через цей район.

" Сьогодні уночі працівники групи реагування виявили дві вантажівки, що з’їхали з траси та прямували у сторону одного з місцевих  сміттєзвалищ, а одна заїхала на територію вже не діючого підприємства",- уточнили у поліції.

Відео дня

Читайте такожУ Львові влаштували сміттєзвалище у парку (фото)

Правоохоронці встановили, що обидва автомобілі із львівським сміттям їдуть з Львівської області. Кінцевий пункт їх призначення та кількість вантажу зараз встановлюють. У правоохоронців  є підстави вважати, що водії збирались викинути сміття на території Черняхівського району.

На місці події працює слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції. З’ясовуються усі обставини події. Вирішується питання про затримання  цих транспортних засобів.За даним фактом правоохоронцями проводиться перевірка.