tapety.pinger.pl

В Одесі готуються виділити серйозні суми на нові заходи захисту тварин. Буде створена невідкладна допомога для тварин, постраждалих на дорогах, а також крематорій. Виділять гроші на стерилізацію бездомних собак і кішок.

Читайте такожУ Туреччині занепокоїлися умовами життя бездомних котів і побудували для них ціле селоПитання, пов'язані з захистом безпритульних тварин, розглядалися на засіданні комісії з ЖКГ у міській раді. Нову програму представляв директор департаменту екології Валентина Дацюк. Програмою буде передбачено цілу низку заходів регулювання чисельності тварин, передає 048.ua.

На стерилізацію бездомних собак і кішок виділять по 900 тис. грн. На створення швидкої допомоги – 600 тис. На цю суму придбають машину, яка буде виїжджати для надання невідкладної допомоги собакам і кішкам, які потрапили під машину. Травмованим тваринам будуть допомагати на місці або доставляти у ветеринарні клініки. На місці допомагати зможуть співробітники спеціалізованої фельдшерської служби.

Відео дня

Однак, прикріплені швидка допомога для тварин і фельдшерська служба будуть до служби вилову тварин. Крім того, буде виділено 360 тис. грн на придбання холодильної установки і печі для спалювання померлих тварин. Працювати цей крематорій буде на 6-му кілометрі Овідіопольської дороги, неподалік від німецького притулку.