Молоду кішку господарка кинула прямо в аеропорту

Кішку з яскраво-блакитними очима власниця залишила напризволяще просто на летовищі перед самим відльотом 22 січня. Коли під час реєстрації з'ясувалось, що в жінки дозвільних документів для перевозу киці не вистачає, та не роздумуючи взяла лише речі й сіла на літак. Тварину знайшли працівники аеропорту, йдеться в сюжеті ТСН.

У прес-службу аеропорту "Київ" кішку принесли працівники ранкової зміни, і її історія приголомшила навіть старожилів летовища. Керівник прес-служби Галина Богданенко зізнається, що в аеропорту були випадки, коли тварин не пускали на літаки через брак документів, однак випадків, коли господарі просто кидали тварин напризволяще, раніше не було.

Працівники аеропорту одразу взяли перелякану тварину під опіку / фото facebook.com/galina.bogdanenko

В аеропорту розповідають, що зазвичай у таких випадках люди дзвонять друзям чи родичам, щоб ті приїхали забрати тварин, а інколи навіть встигають з'їздити до ветлікарні за документами. Однак пасажирка рейсу на Мінськ, яка прийшла на реєстрацію з кішкою без необхідної переноски та жодних документів, не вагаючись просто залишила кішку на підлозі, заявивши, що в такому випадку тварина їй не потрібна.

Відео дня
За 10 хвилин для киці знайшли нового господаря за допомогою соцмереж / фото facebook.com/galina.bogdanenko

Тим часом працівники аеропорту взяли перелякану тварину під опіку і почали шукати нових господарів для неї, розмістивши відповідне повідомлення зі світлиною у соцмережі. Новий власник знайшовся вже за 10 хвилин - ним виявився змінний керівник аеропорту Сергій Колесник, який і назвав кішку на честь аеропорту - Джуліана.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2017 року в аеропорту "Київ" затримали рейс на Туреччину через "зайвого" кота на борту.