Для забезпечення міграції тварин буде побудовано біоперехід у вигляді конструкції із металевих гофрованих елементів / facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») назвало технічні параметри будівництва Північної об’їзної дороги Львова, тендер на розробку проекту якої оголосять найближчим часом. Про це повідомляється на сторінці «Укравтодору» у Facebook.

Зазначається, що ця об’їзна дорога поєднає міжнародну трасу Київ - Чоп та національну Львів – Луцьк з міжнародними трасами Львів – Рава-Руська, Львів – Краковець та Львів – Шегині, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею.

Протяжність нової об’їзної дороги становитиме 24 км. Вона матиме 4 смуги руху – по дві в кожну сторону.

Відео дня

На дорозі передбачено будівництво трьох естакад із залізобетонних конструкцій довжиною, відповідно 191 м, 551 м та 332 м.

Окрім того, на перетині з дорогами міжнародного та національного значення передбачено будівництво дворівневих транспортних розв’язок.

Читайте такожНа Прикарпатті лисиць поселили у гніздах (відео)

«На перетині міжнародної дороги М-09 Львів – Рава-Руська планується повна розв’язка за типом «лист конюшини». В місці перетину нової об’їзної дороги з трасою М-06 Київ-Чоп та Н-17 Львів – Луцьк біля с. Малі Підліски планується облаштувати транспортну дворівневу розв’язку за типом «неповний лист конюшини». Для руху з напрямку Києва в сторону Львова, а також з боку Тернополя в напрямку кордону по трасі міжнародного коридору Go Highway заплановані швидкісні з’їзди», - повідомили в «Укравтодорі».

Для забезпечення міграції тварин буде побудовано біоперехід у вигляді конструкції із металевих гофрованих елементів.

Також на ділянках проходження поблизу забудови населених пунктів та біля території заказників будуть встановлені шумозахисні екрани загальною довжино. 10 920 м.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-центрі Служби автомобільних доріг у Львівській області, початок будівництва дороги запланований на 2019 рік, мінімальний термін будівництва - 4 роки.