Зоозахисники збираються викупити «чорноморських» овець / фото UAnimals

Захисники тварин UAnimals хочуть викупити овець з Чорноморського порту, тому що переживають за їхнє життя.

Про це вони повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Активісти зоозахисної ініціативи повідомили, що вони вже знайшли потенційного нового господаря для тварин. Головною умовою для майбутнього власника овець вони ставлять обіцянку не вбивати їх.Також активісти хочуть відправити аналізи, узяті з тварин в незалежну лабораторію, так як не довіряють державній перевірці. UAnimals зараз розшукує юристів для оцінки всієї ситуації

Відео дня

Читайте такожНа Вінничині розвантажили фуру із голодуючими через бюрократію вівцями, понад 50 тварин загинули (фото, відео).

«1. Завтра у тварин візьмуть кров на аналіз і крім державної перевірки є план відправити аналізи в незалежну лабораторію;

2. Одним з варіантів подальших подій є викуп тварин за невелику вартість і передача їх новому власнику. Потенційно такий вже є, з умовами утримання і без планів вбити і т. д.

3. Шукаємо юристів, які дадуть оцінку ситуації... », — написали активісти на своїй сторінці у Facebook.

27 жовтня овець доставили в Тульчин Вінницької області. Там знаходиться філія держпідприємства «Укрветсанзавод», на якому і перевірять тварин. Їх обстежує Держслужба з безпеки харчових продуктів та захисту споживачів перш ніж приймати рішення про подальшу долю тварин.