Відомий у Києві єнот став жертвою нападу грабіжників / Instagram - mim_trip

Київський музикант Дмитро Решетник, відомий тим, що постійно з’являється у людних місцях столиці разом зі своїм єнотом Бобом Марлі, заявив що на нього та його тварину напали невідомі.

Читайте такожУ Сан-Франциско пройшли змагання з серфінгу для собак (відео)

Як зазначається в Instagram власника тварини, близько двох тижнів тому вони стали жертвами нападу грабіжників. Йому завдали поранення в обличчя канцелярським ножем, а єнота вдарили, пошкодивши зуби і голову.

Відео дня

Уважаемые подписчики прошу помочь хоть рэпостом🙏🙏🙏 нужно СРОЧНО СПАСАТЬ Друга !!!Мой Енот Боб Марли нуждается в помощи🙏на данный момент у него сильное черепно-мозговое давление,около 2х недель назад недалеко от моего дома  НА НАС НАПАЛИ С ПОПЫТКОЙ ОТОБРАТЬ ИМУЩЕСТВО(Полиция бездействовала)!! МНЕ ,нанесли ножевое ранение в лицо канцелярским ножом!!!, а енота ударили ногой в лицо повредив ,зубы и голову моего ребёнка которого я люблю❤️ больше всего🤥... Енот на данный момент из-за травмы не видит на глаза, и от сильного черепного давления  глазки у него когбутто вылазят  ему нужно срочно делать МРТ оно проводиться в человеческой больнице под местным наркозом, стоимость только одного МРТ 3200 (грн)не говоря о лечении😒👳.Нет время ждать!((Действовать нужно прямо сейчас...!Потому если у вас есть возможность каждая гривна может помочь сберечь Марли жизнь и здоровье!!!Номер карты приват банка: Арутюнян Марианна 4149 4391 0763 3806 ( есть ещё киви😑 .Помощь в России Карта Сбербанка 4276 3000 2398 7848, Вадим Игоревич

Публикация от 🌍МIM🌍 🌟🌑Мир имени меня🌑 (@mim_trip)

"Єнот наразі через травму не бачить на очі, і від сильного черепного тиску очі у нього ніби вилазять", - написав він у соцмережі.

Як повідомляє ТСН, лікар, який оглядав тварину, припускає, що в єнота може бути сильна гематома. Зі слів Дмитра, тварина наразі їсть, що є добрим знаком для одужання.

Нагадаємо, у березні у багатоповерховому житловому будинку на Печерську з вентиляції витягли наляканого єнота