Люди убили всіх - від дитинчат до двометрових рептилій \ ioamolamaremma.wordpress.com

Жителі індонезійського міста Соронг вбили всіх крокодилів на місцевій фермі, помстившись таким чином за смерть друга від зубів однією з рептилій.

Читайте такожУ Флориді живцем згоріли 43 алігатори, унікальний білий алігатор зник (відео)

Як повідомляє видання The Jakarta Post, три дні тому 31-річний працівник фабрики по виробництву тофу збирав траву для худоби на території крокодилячої ферми, коли на нього напала рептилія. Місцеві жителі почули його крики, але коли вони прибігли до нього на допомогу, він був вже мертвий.

Відео дня

У суботу чоловіка поховали, а його друзі відправилися на крокодилячу ферму і вбили всіх 292 крокодили, від дитинчат до двометрових рептилій. Чоловіки були озброєні ножами, сокирами і дрючками. «Вони ловили їх, витягали на берег і били до смерті. На це було страшно дивитися», - розповіла місцева мешканка.

Глава Агентства зі збереження живої природи провінції Західне Папуа Базар Басар Манунланг висловив з приводу їхнього вчинку своє несхвалення: «Масове вбивство крокодилів порушує закон про недоторканність приватної власності. Крокодили - створені богом істоти, які теж потребують захисту». Ферму тримає один з жителів Соронга з дозволу влади.