Ілюстрація \ REUTERS

Гарчання 2-місячного тигреняти відвідувачка біопарку Катерина почула навіть через гучну музику. Каже, просили припинити знущання з тваринки, але їхні зауваження ігнорували.

Читайте такожУ Запоріжжі оселилося тигреня Шерхан (фотогалерея)

Поліція пообіцяла розпочати розслідування, але навряд чи тварину вилучать з біопарку. А тигреняті і далі доводиться працювати фотомоделлю. Щоправда, тепер малюка не тримають у фотозоні, а прогулють у натовпі під пекучим сонцем.

Відвідувачі біопарку збурилися через знущання над твариною. Відео одесити опублікували в інтернеті з закликом до зооактивістів врятувати дитинча.

Відвідувачі біопарку розповідають, що тигреня хотіло спати, але йому не давали, хотіло пити, але води йому теж не давали, перерв також не робили і так чотири години поспіль на пекучому сонці.

Втім, попри обурення в віртуальному житті, у реальному у поліцію так ніхто і не пішов, допоки туди не звернулися журналісти ТСН.

Тигреняті і досі доводиться працювати моделлю.В цьому журналісти переконалися завітавши у біопарк як відвідувачі.

У біопарку переконують, що шкоди ніхто тварині не завдає.

Проте зоозахисники переконані у зворотньому, кажуть, що тварини в таких умовах живуть недовго, а постійний стрес може призвести до несподіваного спалаху агресії.

Втім бізнес на тваринах можуть зробити невигідним самі люди, ігноруючи такі послуги як фотографування з ними.