Його знаходили, губили, і знову знаходили. Він ледь не помер, аби повернути дім, який втратив 5 років тому. Та виявився там непотрібним. Історія дворового пса, якого рятували всією країною, не залишила байдужим нікого. І тепер у нього одразу три господарки.

Як вони розділили ролі у собачому житті, дивіться у сюжеті ТСН.

Чергова виписка із лікарні: він радіє своїм старим знайомим і тягне їх на вулицю. 

Три місяці тому волонтерка Лана Вєтрова знайшла скривавленого і знесиленого пса на дорозі. Привезла у клініку, знайшла гроші на операцію та, навіть, старих господарів, які загубили його 5 років тому. Після вдалого лікування пса назвали Д'артаньяном та все ж він виявся "невдячним" і втік. 

Читайте такожУ Києві побудують центр захисту тварин і пункти перетримки безпритульних собак і котів

Знайшли його знову на Великдень. Але колишня родина чергової зради не простила. І Лана знову почала шукати Д'артаньяну новий дім. Прихистити собаку вирішила родичка Лани - Валентина. Окрім неї, по суті, у Д'артаньяна буде ще дві господарки: Лана, на яку виписані документи, і Росана, яка живе в Італії і взяла на себе фінансове забезпечення пса.

Попереду у Д'артаньяна і перевиховання. Адже собачий психолог не виключає, що через свій темперамент пес знову може втекти. Дресирувати Д'артаньяна будуть, коли він повністю адаптується. Доти - лише превентивні заходи.

Собачі рятівниці сподіваються, що більше до крайнощів не дійде. І найбільшою проблемою буде примирити Д'артаньяна із котами - він їх поки що побоюється.