Facebook

Про це заявила українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"16 червня 2015 близько 21:00 на півночі Донецька пролунав потужний вибух. Вибухова хвиля прокотилася всіма районами мегаполісу. У навколишніх будинках повибивало шибки. Було пошкоджено скляний фасад "Донбас Арени", офісні і торгові центри. За даними інсайдера, 16 червня на ДКЗХВ вибухнули підземні сховища великокаліберних боєприпасів", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Читайте такожУ Донецьку через вибух на заводі хімічних виробів може статися витік радіації - Лисенко

Відео дня

"Їх викликала вибух детонація боєкомплекту. Загинуло 29, поранено шість російських військових. Тіла ще 15 не знайдені", - наводять інформацію з джерел в СЦКК.

За попередніми даними, вибух стався під час розвантаження боєкомплекту, що надійшов з подальшою детонацією підземних сховищ. "Стан уцілілих 2 сховищ поки невідомий у зв'язку з недоступністю їх для огляду", - йдеться у повідомленні штабу.

СЦКК попереджує про можливість техногенної катастрофи в Донецьку16 червня 2015 року близько 21:00 на півночі Донецька ...

Posted by Прес-центр АТО on 28 Червень 2015 р.