Ілюстрація REUTERS

Муніципалітет Дубаю оголосив про свою участь в ініціативі щодо захисту океану під назвою Our Big Blue Expedition. Вона буде запущена на святкуванні Нового року в Лос-Анджелесі, передає russianemirates.com.

Читайте такожВчені попередили про екологічну катастрофу, що насувається на Атлантичний океанОрганізація Global Conservation Coalition включає в себе кілька некомерційних природоохоронних організацій, а також такі міжнародні організації, як Міжнародний союз охорони природи, Всесвітня комісія з охоронних районів і Клуб дослідників - організацію професійних вчених.

Почесним членом Коаліції є Хосе Рамос-Орта, лауреат Нобелівської премії і колишній президент Східного Тимору.

Відео дня

Директор департаменту навколишнього середовища муніципалітету Дубаю Алія Аль Гармуді сказала: «Муніципалітет Дубаю отримав запрошення на захід завдяки своїй новаторській позиції в захисті океану і підвищенні обізнаності про це».

«Ми продовжуємо робити все для збереження морського заповідника Jebel Ali Marine Sanctuary і прибережних вод в Дубаї, де представлено зразкове біорізноманіття унікальних видів коралів і морської фауни [..] з такими представниками, як Дюгонь і морська черепаха Бісса», - додала вона.