Одесити силою наводили порядок в прибережній зоні, де один із власників розважального закладу вирішив замість зеленої зони облаштувати місце для автомобілів, йдеться в сюжеті ТСН.

Люди скинулися грішми, і за свій рахунок власних коштів придбали вантажівки з чорноземом, камені для альпійської гірки та різні квіти і прийшли на пляж "Отрада" озеленити територію.

Читайте такожВ Одесі будують перші капітальні велодоріжки (фото)

Понад півсотні людей озброїлися ломами і лопатами і почали трощити асфальтове покриття на майданчику. Однак коли вантажівка з землею намагався заїхати на узбережжя, охоронці на шлагбаумі не захотіли її пропустити, виникла штовханина. Активісти намагалися спочатку зламати шлагбаум, а потім за допомогою лома просто зірвали ланцюг із замком. Землю висипали на місце і створили альпійську гірку.

"Трошки було радикальних дій для того, щоб проїхати. Ми з ними хотіли мирно, але не було вказівок їм пропускати, хоча коли приїжджають різні багатії, то вони їх пропускають на "Трасу здоров'я", а тут добру справу, коли одесити прийшли", - каже громадський активіст Дем'ян Ганул.

Раніше повідомлялося, що живопліт і кущі очищають повітря в містах краще дерев.