янтарь, конфликт, Житомирская область / facebook.com/nikolaiychuk

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат облради Олександр Ніколайчук.

facebook.com/nikolaiychuk

За його словами, є поранені. Крім того, селяни перекинули чотири бандитських автомобілі та відловлюють "поліських терористів".

Читайте також"Бурштиновий апокаліпсис" на Волині: пошкоджено залізницю, ліси перетворюються на болотисту пустку (фоторепортаж, відео)

Відео дня

Депутат розповів, що він вже понад 2 роки описє гірку правду "бурштинової" республіки, проте більшість тих, "хто на щось впливає, живе в окремому світі ілюзій, не помічаючи масштабів катастрофи".

янтарь, конфликт, Житомирская область / facebook.com/nikolaiychuk

Нагадаємо, в середині травня під час чергового повітряного моніторингу в тилових районах прикордоння у межах Рівненської та Житомирської областей авіація Держприкордонслужби зафіксувала 4 місця незаконного видобутку бурштину.

Того разу факти незаконної діяльності з видобутку бурштину зафіксовали в районах населених пунктів Кухітська Воля (Зарічненський район), Озеро (Володимирецький район) та Грицьки (Дубровицький район) в Рівненській області. В Житомирській області ділянки з видобутку бурштину виявлені поблизу н.п. Рудня Замисловицька (Олевський район).