Дональд Трамп / REUTERS

Про це повідомила в четвер увечері The Wall Street Journal, передає The Hill.

Кілька людей, знайомих з ситуацією, повідомили газеті, що формулювання із критикою було виключене з попереднього проекту наказу після того, як втрутилися Іванка і Кушнер.

Як зазначає The Wall Street Journal, на підписання Трампом очікують принаймні два розпорядження, спрямованих на розплутування політики колишнього президента США Барака Обами щодо навколишнього середовища і кліматичних правил.

Відео дня

Один з чиновників Білого дому повідомив газеті, що Кушнер та Іванка Трамп, як вважається, мають стримуючий вплив на погляди президента з питань навколишнього середовища і зміни клімату.

Читайте такожЧерез глобальне потепління планета влаштовує людству глобальні катастрофи

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер в четвер відмовився сказати, чи планує Трамп вийти з угоди, скерувавши до держсекретаря Рекса Тіллерсон, який, як зазначає газета, підтримав угоду в Парижі в 2015 році, будучи на посаді генерального директора компанії Exxon Mobil Corp.

Як повідомляв УНІАН, в ході перевиборної кампанії Трамп пригрозив "скасувати" Паризьку кліматичну угоду, яку в грудні 2015 року підписали понад 195 країн. Також він заявляв, що припинить усе фінансування США на програми ООН з глобального потепління.