Ілюстрація / REUTERS

Сонячні електростанції, що працюють за "зеленим" тарифом, станом на кінець третього кварталу 2017 року встановили 2,3 тис. домогосподарств, повідомив у ході прес-конференції голова Державного агентства з питань енергоефективності та енергозбереження Сергій Савчук.

«2323 сонячних панелей станом на третій квартал 2017 року», - сказав Савчук, додавши, що домогосподарствами вже залучено близько 35 млн євро для встановлення сонячних панелей.

Читайте такожСеред українців набирають популярності сонячні електростанції: з початку року понад тисячу родин встановили їх на своїх будинках

Відео дня

Таким чином, кількість домогосподарств України, які встановили сонячні панелі на дахах своїх будинків, за 9 місяців 2017 року збільшилася в 3,7 разу порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляв УНІАН, кількість домогосподарств України, які встановили сонячні панелі на дахах своїх будинків, у 2016 році збільшилася в 4 рази порівняно з показником 2015 року - до 1,1 тис. Станом на кінець третього кварталу 2016 року 625 домогосподарств встановили сонячні панелі.