Гундич / oda.zt.gov.ua

Сьогодні у Житомирі представили нового начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Оксану Ревенко. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Читайте такожГолова Житомирської ОДА перебуває із робочою поїздкою у Романівському районіЯк зазначається у повідомленні, 19 вересня заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута представив новопризначеного керівника колективу управління.

Він ознайомив присутніх з розпорядженням голови ОДА про призначення Ревенко на нову посаду.

Відео дня

«Бажаю вашому колективу плідної співпраці, високих досягнень і успіхів. Впевнений, що ваша робота позитивно впливатиме на екологічну ситуацію в області, покращить надання послуг населенню», - сказав Лагута.

У свою чергу, Ревенко звернулася до колег з проханням підтримувати один одного.

«Щиро сподіваюся на порозуміння. Я вважаю, що головне – це колектив, вміння працювати у команді та відповідати не лише за себе, а один за одного та за спільний результат», - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, Ревенко призначена головою Житомирської ОДА Ігорем Гундичем на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації 19 вересня.