Форму проведення уроку учителі обирають самостійно / Фото УНІАН

Навчальний рік у школах Львова розпочнеться з уроку про екологічну культуру. Про це повідомила прес-служба ЛМР, передає Zaxid.net.

Читайте такожУ Львові почали офіційно сортувати сміття

«Одним зі стратегічних напрямків розвитку освіти м. Львова в контексті положень «Нової української школи» є підвищення рівня екологічної свідомості, яка дозволить у майбутньому будувати безпечне екологічно чисте середовище. Нам важливо донести до дітей інформацію про стан забруднення навколишнього середовища, роз'яснити необхідність сортування і повторного використання сміття», – пояснили в управлінні освіти ЛМР.

Відео дня

Відтак, управління освіти ЛМР рекомендує провести перший урок нового навчального року у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на тему: «Екологічна культура – шлях до сталого розвитку та енергонезалежності України». Форму проведення уроку учителі обирають самостійно.

До слова, у перші класи загальноосвітніх навчальних закладів Львова набрали 8424 першокласників. Цьогоріч свято Першого дзвоника у Львові у більшості загальноосвітніх шкіл проводитимуть на шкільних подвір’ях, а також на спортивних майданчиках. Проте кілька навчальних закладів планують провести дзвоник у церквах поблизу шкіл.