Фестиваль розпочнеться завтра об 11.00 / фото city-adm.lviv.ua

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові, у рамках проектів GreenIT та Spirit of Lviv, організовує фестиваль «Зелене Місто», щоб підвищити обізнаність львів’ян щодо питань екології, урбаністики та відповідального споживання, а також познайомити місцевих жителів з простими та корисними навичками переробки сміття.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зазначається, що захід організований у взаємодії місцевих активістів та іноземних волонтерів із 14 країн світу, які завітали до Львова для участі в проектах. Як повідомляють організатори, більша частина події відбуватиметься англійською мовою.

Відео дня

Читайте такожГромадські еко-ініціативи: Крапля камінь точить

«Програма фестивалю є досить насиченою: проводитимуться лекції-воркшопи, квест, дискусійні кола, практичні заняття та фотосушка. Захід розпочнеться з лекції про урбаністику, паралельно до якої відбуватимуться два воркшопи з переробки сміття. Одразу після цього почнеться квест «Врятувати Землю 2100» - команди рятівників мають пройти складний шлях, позбутися перепон, аби врятувати нашу планету від загибелі. Оскільки учасники проектів, приїхавши з різних куточків світу, об’єдналися у Львові спільною метою, далі ви зможете послухати реальні історії впливу людства на екологію. В учасників також буде можливість творчо поглянути на цю проблему і висловити своє бачення за допомогою фарб. У кінці заходу кожен зможе насолодитися культурою країн наших волонтерів, адже ми проведемо «Фестиваль культур», - повідомляють організатори.

Захід триватиме завтра, 29 липня, з 11.00 у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Організатори запрошують усіх охочих, щоб долучитися до збереження планети, дізнатися більше про розумне споживання та поспілкуватися з іноземними волонтерами.