фото УНІАН

На цьому сьогодні наголосила Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич під час засідання робочої групи з удосконалення зазначеного  проекту документа.

«На розширеній урядовій нараді, у якій брали участь більшість представників деревообробних підприємств та асоціацій, які і сьогодні присутні на засіданні робочої групи у Держлісагентстві, це питання широко обговорювалося. Ми дійшли висновку, що необхідно спільно доопрацювати документ, проект якого був розроблений у грудні 2015 року»,- зазначила Христина Юшкевич.

За її словами, відомство разом з представниками деревообробних підприємств та асоціацій має конструктивно опрацювати проект Положення, вийти на спільне збалансоване рішення для держави та бізнесу.

Відео дня

Читайте такожДержлісагентство перегляне правила проведення санітарно-оздоровчих заходів у лісах

«Зі свого боку ми  докладемо максимум зусиль, щоб документ було прийнято якнайшвидше», - підкреслила Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Прийняття проекту Положення забезпечить нормативно-правове врегулювання механізму реалізації усіх лісоматеріалів необроблених, заготовлених постійними лісокористувачами, сприятиме відкритості і прозорості ринку лісоматеріалів необроблених, покращить забезпечення зростаючих потреб вітчизняних деревообробних підприємств у сировині, забезпечить залучення інвестицій у деревообробну галузь.