Ілюстрація / REUTERS

В окупованому Армянську на півночі Криму скасували надзвичайний стан, запроваджений через викиди небезпечних речовин з заводу "Кримський титан". Про це повідомив "глава" окупованого півострова Сергій Аксьонов, передає ТАСС.

Читайте такожПризначений РФ "влада" Армянська хоче скасувати режим надзвичайної ситуації 23 вересня

"Знято режим НС, сьогодні все нормально, з підвищенням температур невеликий фон (шкідливих речовин в повітрі) присутній, але від неділі очікується похолодання, і впевнені, що все це буде в нормі. Сьогодні ніяких підстав для НС немає. Всі заходи, пов'язані з очищенням водою поверхонь тротуарів, доріг в місті Армянську, заходи, пов'язані з завезенням вапняних розчинів на накопичувач кислоти (заводу "Кримський титан"), тривають", - сказав він.

Відео дня

Раніше "влада" окупованого Криму рекомендувала "місцевій адміністрації" міста Армянськ скасувати режим надзвичайного стану.

Нагадаємо, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб розробило пропозиції щодо санкцій проти компаній, пов'язаних з виробництвом і реалізацією продукції хімічної продукції з тимчасово окупованого Криму.