З Армянська вчора спішно вивезли дітей / Facebook - Ruslan Wolf

У соцмережах почали публікувати фото та відео евакуації школярів з окупованого Армянська, постраждалого в результаті викиду отруйних речовин на заводі «Кримський титан».

Читайте такожІнформацію про «хіматаку» в окупованому Криму передали до ООН та ОБСЄ

За словами очевидців подій, напередодні до міста пригнали багато поліції та автобусів. Ситуація в місті близька до панічної – люди їдуть. Починаються розмови про мародерство.

Місцеві жителі також висловлюють в соцмережах обурення тим, що з міста спочатку вивезли школярів і підлітків, а не дітей з дитячих садів.

Скріншот - vk.com

Як повідомляв УНІАН, в ніч з 23 на 24 серпня на півночі Криму стався викид невідомої речовини. Постраждали жителі Армянська і села Перекоп – в їх будинках і квартирах липкою іржею вкрилися металеві предмети, а на городах пропав урожай.

Жителі скаржаться на отруєне хімікатами повітря, а в соцмережах публікують фотографії, на яких видно, що в зоні лиха практично вимерла рослинність.

Встановлено, що викид стався на окупованому заводі «Титан». Окупанти вирішили зупинити роботу заводу на два тижні. З Армянська спішно евакуювали дітей.