Імовірно львівське сміття виявили у лісі на Волині / facebook.com/sharayevsky

"Серед сміття є чеки зі Львова (магазин). Де вони там взялися? Також упаковка з "МакДональдза" теж натякає на місто Лева. Бо не схоже, щоб у Гайовому, Озері, Ківерцях чи Луцьку можна було поїсти у такому фаст-фуді, по причині його відсутності", - пише він на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожНа Черкаському сміттєзвалищі виявили нелегально ввезене сміття зі Львова

Волонтер виклав фотографії чеків із магазинів, на деяких можна розгледіти адресу одного з них, що розташований у Львові, на вул. Дорошенка, 58, і дату - 4. 10. 2016.

Відео дня

"Звісно, я не можу стверджувати, але просто підозрюю, що львівське сміття осіло у волинському лісі. А це може пахнути скандалом", - наголосив Шараєвський.

За словами волонтера, сміття "свіже", бо поряд є сліди від вантажівки.

Як повідомляв УНІАН, у Львові досі напружена ситуація із вивезенням побутових відходів. Міський голова Львова неодноразово звертався за допомогою в інші регіони країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття в зв'язку з технічним станом полігонів.

За даними Львівської міськради, щодня місто виробляє 650-700 тонн сміття. 3 жовтня поблизу Погребища Вінницької області місцеві жителі і активісти заблокували дванадцять 20-тонних вантажівок зі сміттям, привезеним зі Львова без документів.

Поліція відкрила по даному факту кримінальну виробництво. 2 жовтня в Житомирській області поліція заблокувала вантажівки зі сміттям, також ввезеними без документів.