грибовичский полигон свалка мусор львов / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив депутат Олександр Омельчук (фракція «Опозиційного блоку») на своїй сторінці Facebook, опублікувавши відповідні фото і відеозапис.

«Сьогодні з 4.30 ранку чергуємо на в'їзді на Миколаївський полігон ТПВ. Використовуватимемо всі законні методи для запобігання розвантаженню машин зі львівським сміттям», - повідомив депутат.

Він також зазначив, що вантажівки, які здійснюють вивезення сміття з Миколаєва, безперешкодно проїжджають на полігон ТПВ для вивантаження.

«Вважаємо розпорядження мера про прийняття сміття зі Львова непродуманим, нелогічним, прийнятим з перевищенням посадових повноважень по суті. Переконаний, що такі питання повинні обговорюватися в форматі сесії міської ради», - зазначив Омельчук.

Читайте такожСміттєвий колапс у Львові продовжується: люди скаржаться на переповнені баки (фото)

Як повідомляв УНІАН, вчора, 12 вересня, Миколаївський полігон ТПВ почав приймати сміття зі Львова для подальшого захоронення. Цього дня міський полігон прийняв 4 автомобілі (200 куб. м) з відходами зі Львова.

Мер міста Олександр Сенкевич 10 вересня підписав відповідне розпорядження. Мер Миколаєва назвав це тимчасовим заходом, наголосивши, що інші міста також повинні допомогти Львову з утилізацією відходів.