Тело одного из пропавших во время пожара коммунальщиков до сих пор не найдено / Фото УНИАН

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожФігурантам справи про трагедію на Грибовицькому звалищі оголосили підозру

«Галицький райсуд Львова переніс на вівторок, 16 серпня, на 11:00 розгляд клопотання Львівської обласної прокуратури щодо обрання запобіжного заходу для працівників ЛКП «Збиранка», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула масштабна пожежа. В ході гасіння стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників і еколог Львівського комунального підприємства «Збиранка». 31 травня трьох рятувальників знайшли мертвими. Тіло комунальника досі не знайдено.

Прокуратурою Львівської області погоджено повідомлення про підозру трьох посадовим особам КП «Збиранка» у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 236, ч. 2 ст. 367 КК України, а саме: порушення правил екологічної безпеки при експлуатації споруд, що призвело до загибелі людей, і у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. За вчинення подібних кримінальних правопорушень передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.