фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, дане звернення підтримали 32 депутати - для його ухвалення не вистачило одного голосу.

Відповідний документ підготували виконавчі органи Львівської міської ради і його планувалося поставити на голосування під час засідання сесії 30 червня. Однак у роботі сесії було зроблено перерву, і це питання винесли на розгляд депутатів сьогодні.

Читайте такожСадовий: За три роки Львів матиме сміттєпереробний завод

Відео дня

Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, депутатам запропонували підтримати звернення до керівництва держави щодо надання згоди на вилучення з території Яворівського військового полігону земельної ділянки орієнтовною площею 50 га.

"Це є землі Міністерства оборони України, і у відповідності до законодавства України, передбачена спеціальна процедура вилучення і передачі цих земель», - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, виконком Львівської міськради запропонував збудувати сміттєпереробний комплекс на території Яворівського військового полігону.

Читайте такожДіти загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальників отримуватимуть 4 тисячі щомісяця

Цю інформацію озвучив 30 червня під час сесії міськради начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець.

За його словами, один з оптимальних варіантів - клопотати перед центральними органами влади України про виділення земельної ділянки для сміттєпереробного комплексу площею не менше 40 га в межах Яворівського військового полігону (що має загальну площу 36153 га).