sad.usadbaonline.ru

Винахід може знайти застосування в мережевому зберіганні енергії і, після подальшого розвитку, конкурувати з літій-іонними акумуляторами для живлення портативної електроніки і невеликих електромобілів.

Неправильний розмір, нерівномірний колір або з іншими зовнішніми недоліками, такі яблука часто відбраковуються після збору врожаю і відправляються прямо в утилізацію, так як занадто швидко псуються, щоб навіть використовуватися як корм для худоби, пише facepla.net.

Команда на чолі з професором Стефано Пассерини (Stefano Passerini) і доктором Даніелем Buchholz (Daniel Bucholz), однак, знайшла нове призначення цим яблук, висушуючи і використовуючи їх вміст, який на 95 відсотків є вуглецем, щоб створити «гиперщільний вуглець», дешевий, але високопродуктивний електродний матеріал.

Відео дня

Створений на основі вуглецю анод має питому ємність 230 маг / р і демонструє незначну деградацію навіть після 1000 циклів зарядки і розрядки. Кулонівська ефективність електродів, яка відображає наскільки легко заряд може проходити через нього (який відсоток ємності безповоротно втрачається при циклі заряд-розряд.), стабілізувалася на дуже високій позначці 99,1 відсотка.