В Чернигове прошла уборка в парках и скверах / chernigiv-rada.gov.ua

У Чернігові в загальноміському Дні довкілля взяли участь понад 10 тис. жителів міста.

Про це УНІАН повідомив міський голова Олександр Соколов.

За його словами, цього року за окремими організаціями, установами і підприємствами було закріплено територію для прибирання в парках та скверах. Контролювали прибирання працівники управління ЖКГ, одягнені у жилети помаранчевого кольору. Вони спочатку розподіляли ділянки для прибирання, а потім приймали виконану роботу.

Відео дня

Особисто міський голова разом із співробітниками міської ради працював у міському Парку культури та відпочинку. У цей парк на прибирання вийшли понад 3 тис. чернігівців – в основному працівники бюджетних установ і студенти.

Читайте також87% українців турбує екологічна ситуація в країні - опитуванняСоколов також повідомив, що управління ЖКГ міськради приступило до вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів.

Крім того, в одному з мікрорайонів Чернігова місцеві жителі разом з працівниками підприємства "Чернігівобленерго" та міською владою облаштували парк. І раніше Березовий гай був улюбленим місцем відпочинку чернігівців, а сьогодні там ретельно прибрали територію, встановили лавки та облаштували дитячий майданчик.