ioamolamaremma.wordpress.com

Компанія представила відео, зняте з декількох крокодилових ферм у В'єтнамі, в якому показується процес підготовки тварин до зняття шкур, використовуваних провідними модними брендами, повідомляє Profashion.

На відео показано, що в процесі зняття, і навіть після, крокодили залишаються живими. Як розповів один з робітників ферми, найчастіше тварини помирають протягом кількох годин. Експерт-біолог підтвердив, що при використовуваному методі умертвіння крокодили не гинуть миттєво і протягом двох годин після процесу залишаються чутливі і відчувають біль.

Читайте такожУ Татарстані при пожежі загинули тварини із зоопарку

Відео дня

В ході розслідування також з'ясувалося, що живих крокодилів тримають у дуже маленьких бетонних вольєрах, довжина яких менше довжини тварин.

Забій знятий на фермах Ton Phat Crocodile Co Ltd і My Hiep Private Company. Протягом декількох років вони поставляють шкури компанії Heng Long, сінгапурському постачальнику екзотичної шкіри.

У зв'язку з цим президент організації Інгрід Ньюкірк закликала споживачів не купувати вироби з екзотичної шкіри.

Раніше PETA вже публікувала доповіді про жорстоке поводження з рептиліями на різних крокодиловых фермах – від Техасу до Зімбабве. В результаті модель і музикант Джейн Біркін звернулася в Hermes з вимогою перестати використовувати ім'я для сумок Birkin, поки компанія не почне дотримуватися міжнародних норм. Пізніше вона відмовилася від свого рішення, пояснивши це змінами у роботі тваринників і поясненнями з боку Hermes про «окрему помилку" на фермі в Техасі.