фото: УНИАН

Однак директор Олег Зубков не пов'язує це безпосередньо з холодом через відсутність електроенергії, пише ТАСС.

"Важко сказати, що це переохолодження. Білі тигренята в принципі дуже слабкі по своїй природі, а тим більше вони народжені в неволі", - пояснив він.

Читайте також"Крим-няшу" Поклонську запропонували згодувати левам

Відео дня

Як уточнив Зубков, від трьох тигренят-альбіносів відмовилася їх мати Тигрюля, яку подарувала зоопарку колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко у 2009 році.

фото: УНИАН

"Вони на особливому режимі годування знаходилися. Ми завжди отримували потомство від цих тигрів, але вони не завжди виживали навіть у часи, коли у нас не було НС, - додав він. - Ми зробимо завтра розтин, і ветеринари точно скажуть причину смерті".

Читайте такожУ американському зоопарку в Сан-Дієго помер один з останніх північних білих носорогів

Як повідомляв УНІАН раніше, 4 грудня в ялтинському зоопарку "Казка" через низьку температуру померло дитинча бенгальської тигриці на прізвисько Тигрюля. Тоді Зубков повідомив журналістам, що виною всьому - енергодефіцит і відсутність генераторів. За його словами, зараз зоопарк опалюють два невеликих бензинових генератори, більш потужний вийшов з ладу 1 грудня. Найближчим часом в окуповану Ялту повинен бути доставлений резервний генератор, наданий владою.