flickr.com/photos/daughter

Тим часом місцева екологічна організація стверджує, що замовником вбивства був американський турист, передає Російська служба Бі-Бі-Сі.

У справі обвинувачуються професійний мисливець Тео Бронкхорст і фермер Онест Траймор Ндлову. Як стверджують слідчі, вони вступили у змову, щоб убити знаменитого лева, не маючи відповідної ліцензії. Тепер мисливець і фермер звинувачуються у браконьєрстві.

Між тим, на думку місцевої екологічної організації "Загін збереження Зімбабве", замовником вбивства був американський турист

Відео дня

На думку екологів, американець заплатив фермерові і мисливцеві 55 тис. доларів за те, щоб вони разом з ним вийшли на нічне полювання.

Читайте такожУ Росії жертвами браконьєрів стали більше 30 червонокнижних північних оленів

Про загибель лева Сесіла стало відомо 27 липня. Лев був пронизаний стрілою з лука, а потім його добили з рушниці. Після цього звіра обезголовили і здерли з нього шкіру.

"Найсумніше те, що тепер, коли Сесіл мертвий, наступний лев в ієрархії, Джеріко, швидше за все вб'є всіх його левенят", - повідомив фахівець з охорони навколишнього середовища Джоні Родрігес.