studentperspectives.wordpress.com

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Баранівській райдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, ТОВ "Еко Нова" запустило лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки потужністю 200-300 тонн на місяць.

Читайте такожКабмін виділив 80 мільйонів на реконструкцію Бортницької станції

Відео дня

Вказане підприємство займається переробкою тари з-під агрохімікатів (засобів захисту рослин), надаючи послуги з утилізації щомісяця приблизно на 1,5 млн грн.

"Разом з новою лінією тепер тут встановлені дві сучасні виробничі лінії з переробки. У модернізацію устаткування власники спрямували до 15 млн грн інвестицій, застосували унікальні англійську та вітчизняну технології з утилізації", - йдеться у повідомленні.

На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини - оксиди та діоксиди - зникають.

Читайте такожНа Сумщині три підприємства позбавили ліцензій на поводження з небезпечними відходами

"Котельня ТОВ розташована у 500-метровій промисловій санітарній зоні, де житлові будинки відсутні. Нині тут працюють 25 осіб. Середня заробітна плата становить 3 тис грн. підприємство - сумлінний платник податків, боргів до жодних фондів не має",- запевняють у райдержадміністрації.

Довідка УНІАН. ТОВ « ЕКО НОВА ( Житомирська обл, м. Баранівка)- лідер в Україні на ринку утилізації тари з-під пестицидів та небезпечних хімікатів.