dvhab.ru

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Миколаївської області, кримінальне провадження розпочато 30 березня, прокуратура Корабельного району Миколаєва здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

«Встановлено, що 30 березня з каналізаційного колектора, розташованого на вул. Фонтанній, 147, невстановленими особами здійснено викид відходів на земельну ділянку біля річки Вітовка», - повідомили в прокуратурі.

Кримінальне провадження розпочато за ч.1 ст. 239 КК України (забруднення або псування земель). Розмір заподіяних довкіллю збитків встановлюється.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі на двох пляжах виявлено викид нафтопродуктів«Зараз проводяться необхідні слідчі дії», - повідомляє прес-служба прокуратури області.

При цьому миколаївські ЗМІ з посиланням на місцевих жителів повідомляють, що 30 березня протягом більш як 6-ти годин сотні тонн нечистот були скинуті в р. Вітовка на вул. Фонтанній, 147, також ілюструючи публікації підтверджуючими фото- та відеоматеріалами.

За їх даними, аварійна бригада "Миколаївводоканалу" на місце події не виїхала, незважаючи на виклик місцевих жителів, які після фіксації факту працівниками міліції самостійно перекрили вентиль труби, з якої скидалися відходи.