У злочинців вилучили незареєстровану мисливську зброю / Фото my308loophole via flickr.com

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Куп'янського відділу поліції від єгеря. З його слів стало відомо, що він під час чергування робив об'їзд території і побачив браконьєрів на полюванні. Про це повідомили в прес-службі ГУНПУ в Харківській області, передає 057.ua.

На місце події відразу виїхав старший інспектор дозвільної системи та слідчо-оперативна група. Побачивши співробітників поліції, невідомі почали тікати, при цьому двоє з браконьєрів намагалися чинити опір працівнику поліції і побили його.

Читайте такожПід Маріуполем зловили браконьєрів, які завдали державі збитків на 44 тисячі гривень (фото)

Відео дня

Браконьєрів затримали. Правопорушниками виявилися два брати, 25 і 28 років, які є жителями Краснокутського району. Саме вони чинили опір правоохоронцям. Також викрито 25-річного жителя села Моначинівка Куп'янського району.

Під час огляду подвір'я мешканця Куп'янського району були вилучені туша кабана, дві шкури диких кабанів, зареєстрований карабін марки «CZ-527», карабін марки «MOZBERG», більше 30 патронів різного калібру та незареєстровану мисливську зброю. Крім цього правоохоронці виявили приладдя для полювання - бінокль, тепловізор.

Чоловіки затримані згідно ст. 208 КПК України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Куп'янського ОП.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 248 (незаконне полювання) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкції даних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років.