Reuters

У понеділок, 1 серпня, в Одесі на перехресті  вул. Радісна та вул. Генерала Петрова внаслідок пожежі пошкоджені 5 автомобільних гаражів та особисте майно власників, знищена суха трава і сміття на відкритій місцевості загальною площею 4 га. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У Маріуполі на бульварі Шевченка горіла суха рослинність, пожежа загрожувала поширенням на поряд розташовані приватні гаражі. Пожежу ліквідували вчора о 18:34.

Читайте також"Для підтримки здоров'я": вчені з'ясували, що пожежі допомагають підтримувати екологію лісу

Відео дня

На Рівненщині протягом 1 серпня співробітники Служби порятунку тричі виїжджали на ліквідацію загорянь сухої трави на відкритій території загальною площею майже 3 га.

У селі Лісники Київської області сталася пожежа по вулиці Чапаєва. Ймовірною причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем.

Також три пожежі відбулися вчора у Житомирській області. За попередньою інформацією, причиною виникнення усіх трьох пожеж стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. Всі обставини наразі встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, у ДСНС закликали громадян не провокувати пожежі в екосистемах.

"Випалювання сухостою, необережне поводження з вогнем, непогашений сірник, недопалок у цей період можуть стати причиною масштабних лісових та торф’яних пожеж", - повідомляють у відомстві.