tsn.ua

Як наголошується в повідомленні на сайті міністерства, Державна екологічна інспекція в Київській області повідомляє, що за даними Головного управління ДСНС України в Київській області, 10 червня виявлено загоряння окремих вогнищ торфу поблизу села Гута Катюжанська Вишгородського району на площі 1 га.

На місці події працюють два пожежних спецавтомобілі, п'ять мотопомп, вісім чоловік особового складу ДСНС. "Протягом доби ліквідовано займання на площі 0,4 га, залишається 0,6 га", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗМІ: в Києві в районі ДВРЗ загорівся ліс (фото)

Відео дня

Крім того, виявлено загоряння торфу неподалік від села Феневичі Іванківського району, окремими осередками, площею 1 га. В місті працює одна автоцистерна, чотири людини особового складу ДСНС. Протягом доби ліквідовано загоряння площею 0,5 га, залишається 0,5 га.

Третє місце, де виявлено спалах, – заплава річки Ірпінь, неподалік від міста Ірпінь, в районі ж/д моста, окремими осередками площею 1,5 га. На місці працює автоцистерна, п'ять чоловік особового складу ДСНС. Протягом доби ліквідовано займання на площі 0,5 га, залишається 1 га.

"Ситуація знаходиться під контролем, усі заклади та служби, які задіяні в локалізації та ліквідації вогнищ загоряння, діють скоординовано і злагоджено", - йдеться в повідомленні.