REUTERS

Похолодання до нуля градусів в гірських районах і чотириметрові хвилі на морі обмежили доступ до деяких туристичних зон Таїланду, повідомляє РИА Новости з посиланням на газету "Кхом Чат Лик".

На горі Дой Інтханон і в інших часто відвідуваних туристами гірських районах провінцій Чіангмай і Чіанграй на півночі країни нічні температура впала до нуля – мінус одного градуса, вранці в понеділок в цих районах спостерігався іній, на окремих ділянках доріг утворився лід, повідомляє видання. Влада двох провінцій у понеділок випустила попередження для місцевих та іноземних туристів і туристичних фірм про небезпеку пересування на автомобільному транспорті в гірських районах в умовах густого туману і слизького дорожнього покриття, йдеться в повідомленні.

Читайте такожВ Києві вперше з 2010 року січень був холоднішим за кліматичну норму

Відео дня

У столиці Таїланду Бангкоку температура повітря знизилася до 17 – 20 градусів вночі і 25 градусів вдень, пише видання.

На півдні країни, в провінції Накхон Ситхаммарат, шторм зруйнував кілька будівель, що знаходяться на першій лінії морського пляжу, і пошкодив покриття автомобільної дороги, що йде уздовж моря. У провінції Сурат Тхані через чотириметрові хвилі тимчасово припинено поромне сполучення з островом Самуї, популярним серед російських туристів.

За даними синоптиків, хвиля холоду і шквалисті вітри, які викликали шторм, поступово вщухнуть до середи, а до неділі у Таїланд має повернутися звичайна спекотна погода.