Скриншот видео

Такі попередні дані озвучив у неділю журналістам керівник діючої при уряді Грузії Ради щодо управління кризами та безпеки Миндія Джанелідзе, повідомляє ТАСС.

"За наявною на цей час інформацією, в результаті стихії, за попередніми даними, загинули чотири людини", - сказав він. Джанелідзе також висловив "глибоке співчуття сім'ям загиблих".

Читайте такожУ Криму сильна злива викликала повінь, ряд міст залишився без світла та інтернету (відео)

Крім цього, згідно з повідомленням, через розгул стихії травми отримали близько десяти осіб, вони доставлені в клініки.

Багатогодинна злива, що пройшла у грузинській столиці, також призвела до підтоплення декількох районів міста. Затоплені двори, перші поверхи та підвали більше сотні приватних будинків, кілька підземних переходів, площ, постраждав і Будинок юстиції.

Як зазначається, у воді через річку, що вийшла з берегів, виявилася також територія Тбіліського зоопарку. З вольєрів втекла частина тварин. В даний час спеціальні служби вживають заходів для їх розшуку та повернення.

За розпорядженням прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі для ліквідації наслідків повені створено надзвичайний штаб, повідомила прес-служба уряду Грузії. До нього увійшли представники МВС, мерії Тбілісі та адміністрацій районів міста. Роботу штабу координує функціонуюча при уряді Грузії рада з управління кризами та безпеки.