gp.gov.ua

Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Вадим Денисенко.

"Два роки ми слухали різні, в тому числі і маразматичні ідеї єврооптимістів, які нам обіцяли безвіз. Украіна виконала майже 150 вимог і в фіналі нам говорять, що ніякого безвіза не буде. Більше того, асоціація, якщо вона і буде ратифікована, не передбачає подальшої інтеграції Украіни. Ми також не отримаємо 600 млн макрофінансовоі допомоги, бо посміли заборонити вивозити ліс-кругляк. Простіше кажучи, нас киданули", - вважає Денисенко.

Читайте такожПродаж безцінних українських ресурсів заради кредитів є злочином - експерт

Відео дня

На його думку, єврооптимісти будуть вони будуть захищати європейців і почнуть "кричати, що в усьому винен президент і злодії з Ради". 

"Про кругляк вони промовчать, про виконані всі вимоги вони і не згадають. Але весь час вигадуватимуть нові історіі про злодіїв. І тут ми підходимо до головного: у нас вперше за багато років є можливість показати зуби. Не послати європейців і не прогнутися під них. Може варто сказати: не коштує вирубка Карпат 600 млн євро макропідтримки, і почати жорстко торгуватися?", - зазначає нардеп.

"Може варто почати входити в клінч, звертаючи всю цю бійку в облесливі обгортки? Може варто просто заборонити ввіз чогось європейського, поки не збільшаться квоти? У нас зараз є шанс вперше за багато років зайняти проукраїнську позицію. І іі треба зайняти", - написав він.