Reuters

Про це інформує "112 Україна".

Повідомляється, що вогонь перекинувся на сусідні поля з пшеницею. Співробітники ДСНС які працюють на місці його локалізували. Саме звалище продовжує горіти. У ДСНС запевняють, що для жителів сусідніх сіл пожежа небезпеки не представляє, її гасять 7 пожежних автомобілі. На місці працюють 5 водовозів і 4 екскаватори.

Начальник управління ДСНС Київській області Василь Слободяник уточнив, що законсервоване звалище займає територію 14 га. Найбільш активне осередкове горіння виявлено на території 2 га. Рятувальники розраховують погасити пожежу до ранку.

Відео дня

Читайте такожУ Миколаєві горить стихійне звалище: один з районів міста повністю затягнутий димом (відео)

Як повідомляв УНІАН, виконком Львівської міськради запропонував збудувати сміттєпереробний комплекс на території Яворівського військового полігону.

Цю інформацію озвучив 30 червня в ході сесії міськради начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець. За його словами, один з оптимальних варіантів - клопотати перед центральними органами влади про виділення земельної ділянки для сміттєпереробного комплексу площею щонайменше 40 га в межах Яворівського військового полігону (має загальну площу 36153 га).